18.3 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Νέα MacBook Air, iMac & 5K Οθόνη έρχονται τον Οκτώβριο

    apple-retina-imacs

    Γνωρίζουμε ήδη αρκετά από φήμες και διαρροές για τα επερχόμενα iPhone αλλά και τα MacBook Pro. Μια νέα αναφορά σήμερα από το Bloomberg ρίχνει περισσότερο φως στο τι να περιμένουμε όμως και για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους από την Apple.

    To δημοσίευμα αναφέρει πως πέρα από τα νέα iPhones και MacBook Pro η Apple σχεδιάζει να ανανεώσει την γραμμή τόσο των iMac όσο και των MacBook Air ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια οθόνη ανάλυσης 5K σε συνεργασία με την LG.

    Στο θέμα του λογισμικού η εταιρεία δουλεύει σκληρά ώστε να μπορέσει να παρουσιάσει νέα χαρακτηριστικά για το iPad Pro.

    Στα νέα χαρακτηριστικά του τελευταίου η εταιρεία εστιάζει στο Apple Pencil έτσι ώστε να το κάνει ακόμη πιο εύχρηστο με τα νέα της tablet.

    H Apple αναμένεται να παρουσιάσει νέα iPad του χρόνου και έτσι για το υπόλοιπο του έτους όσο και για την αρχή του 2017 το βάρος θα πέσει στο λογισμικό τους.

    Όπως τώρα και εμείς αναφέραμε κατά το παρελθόν η Apple σχεδιάζει την παρουσίαση μιας νέας 5K εξωτερικής οθόνης με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ειδικά και μετά το τέλος που έδωσε στην Thunderbolt οθόνη της.

    Η αναφορά του Bloomberg κάνει λόγο για συνεργασία με την LG για αυτό τον σκοπό κάτι που ήδη έχουμε δει με την 5K οθόνη των iMac.

    Τέλος μάλλον ανανέωση θα δούμε και στα MacBook Air αλλά και στα iMac μέχρι το τέλος του έτους πέρα από την πολυαναμενόμενη των MacBook Pro.

    Τα νέα MacBook Air φέρουν υποστήριξη της θύρας USB-C ενώ οι αλλαγές στα iMac θα είναι εσωτερικές με νέες κάρτες γραφικών από την AMD.

    H αρχή της ανανέωσης για την γραμμή των Mac αναμένεται κάποια στιγμή τον Οκτώβριο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles