20.2 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Νέα iPhone 8 υποτιθέμενα σχεδιαγράμματα έκαναν την εμφάνιση τους

    iphone-8-thinness

    Σήμερα τον γύρω του διαδικτύου κάνουν υποτιθέμενα “πραγματικά” iPhone 8 τεχνικά σχεδιαγράμματα που σύμφωνα πάντα με την πηγή τους φέρετε να προέρχονται από το εσωτερικό της Foxconn.

    Τα σχέδια αυτά δείχνουν ένα iPhone 8 με ελάχιστα πλαίσια γύρω γύρω από την οθόνη. Σε σύγκριση με το iPhone 7 τα πάνω και κάτω πλαίσια μάλιστα έχουν μειωθεί δραματικά.

    Στο πίσω μέρος συναντούμε ένα σύστημα διπλών φακών που έχει τοποθετηθεί κάθετα ενώ και το Touch ID βρίσκεται πλέον στο πίσω μέρος της συσκευής. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές του 4.7 ιντσών iPhone 7 παρά το εμφανές μεγαλύτερο μέγεθος της οθόνης.

    img_0248

    Στην εικόνα επίσης βλέπουμε ότι τα εν λόγω σχεδιαγράμματα έρχονται από το iPhone 8’s Engineering Validation Test third revision. Αυτό σημαίνει πως αποτελούν σχέδια μιας πρώτης έκδοσης συναρμολόγησης και δεν σημαίνει απαραίτητα πως η Apple έχει καταλήξει σε αυτόν τον σχεδιασμό.

    Ειδικά στο θέμα του Home Button και του Touch ID αισθητήρα έχουμε διαβάσει πως η Apple πειραματίζεται με διαφορετικές εκδοχές.

    Η διαρροή έγινε μέσω του Weibo που και τα προηγούμενα χρόνια έχει παρουσιάσει με επιτυχία όπως αποδείχθηκε διαρροές σχεδιαγραμμάτων των iPhone 6 και iPhone 7.

    iphone-8-iphone-edition-2

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles