24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέα iOS παιχνίδια που αξίζει να δοκιμάσετε [Reviews]

    best_new_games-780x585

    Ο Μάιος έφτασε και μαζί με αυτόν τον νέο μήνα έχουμε και μια σειρά από νέες κυκλοφορίες σε τίτλους παιχνιδιών που αξίζει να τους αφιερώσετε χρόνο.

    Παρακάτω σας έχουμε μια λίστα με νέα iOS παιχνίδια που αξίζουν.

    Break This Safe

    Break-this-Safe-780x233

    Ξεκινάμε με κάτι απλό. Το Break This Safe είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για το Apple Watch που θέλει από εσάς να γυρνάτε το Digital Crown έτσι ώστε να περάσετε 3 αριθμούς που θα σας δώσουν πρόσβαση σε ένα ψηφιακό χρηματοκιβώτιο.

    Έχετε 3ο δευτερόλεπτα κάθε φορά για να ολοκληρώσετε αυτό το hacking ενώ θα καταλαβαίνετε αν έχετε βρει τον σωστό αριθμό από το haptic feedback που θα σας δίνει το Apple Watch στον καρπό σας.

    Μια απλή ιδέα που όμως έχει δώσει έναν άκρως εθιστικό τίτλο. Βρείτε το σήμερα δωρεάν εδώ

    Love You To Bits

    Ο εν λόγω τίτλος είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό puzzle παιχνίδι. Ναι σίγουρα έχει όλα εκείνα τα επίπεδα που θα πρέπει να ψάξετε και να σκεφτείτε αλλά παράλληλα η όλη αυτή διαδικασία υποστηρίζεται και από μια πολύ όμορφη ιστορία.

    Τα γραφικά αλλά comic και τα 24 επίπεδα του υπόσχονται να σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και να σας προσφέρουν πολλές στιγμές διασκέδασης.

    Βρείτε το σήμερα στα 3,99 € εδώ

    Hammer Bomb

    Αν σας αρέσει μια καλή δόση ηλεκτρονική μουσικής και ο όρος adventure τότε σίγουρα θα λατρέψετε τον εν λόγω δωρεάν τίτλο. Υπέροχοι 3D χάρτες, αναζήτηση θησαυρών, όπλα και εχθροί που θα πρέπει να κατατροπώσετε κάνουν τον εν λόγω τίτλο έναν από αυτός που θα τον ανοίγετε συχνά και με την πρώτη ευκαιρία από την home screen της συσκευής σας.

    Βρείτε το σήμερα δωρεάν εδώ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles