18.9 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Νέα iMac και AirPods μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους πολύ σύντομα

    Η Apple είναι έτοιμη να λανσάρει στην αγορά νέα iMac και AirPods σύμφωνα με τον αξιόπιστο πλέον leaker Jon Prosser. Και τα 2 αυτά προϊόντα μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους οποιαδήποτε στιγμή στο πολύ άμεσο μέλλον χωρίς όμως από ότι όλα δείχνουν η Apple να έχει οριστικοποιήσει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους στο ευρύ κοινό.

    Παρά την πανδημία του COVID-19 η Apple ήδη έχει παρουσιάσει νέα προϊόντα και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η παραγωγική αλυσίδα της.

    Και σίγουρα έχουμε και άλλα να δούμε. Ο Jon Prosser λοιπόν αναφέρει τουλάχιστον 2 που μπορεί να λανσαριστούν πάρα πολύ σύντομα.

    “Υπάρχουν ακόμη τα iMac και τα AirPods που είναι έτοιμα για λανσάρισμα” ανέφερε στο Twitter του την Τρίτη συνεχίζοντας “Θεωρητικά μιας και είναι έτοιμα μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους ανά πάσα στιγμή.

    Η Apple ήδη έχει παρουσιάσει το νέο 13 ιντσών MacBook Pro αυτή την εβδομάδα μετά και την κυκλοφορία των νέων MacBook Air και Mac Mini νωρίτερα τον Μάρτιο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι να περιμένουμε από την γραμμή του iMac φέτος.

    Με βάση τις αναβαθμίσεις που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι πιθανό η Apple να φέρει στους νέους iMac γρηγορότερους επεξεργαστές και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Επίσης ίσως έχουμε νέα AMD chips γραφικών ακόμη και το τέλος των HDD σκληρών δίσκων σε αυτά τα μηχανήματα.

    Ο Mark Gurman του Bloomberg βέβαια έχει αναφέρει πως το iMac είναι προς μια μεγάλη αναβάθμιση που θα αφορά και τον ίδιο του τον σχεδιασμό καθώς και την κυκλοφορία ενός νέου 23 ιντσών μοντέλου.

    Πίσω στον Prosser τώρα ο οποίος δηλώνει πως δεν είναι σίγουρος ποια AirPods θα λανσάρει η Apple με τις φήμες να θέλουν την Apple να κυκλοφορεί στην αγορά και μια οικονομικότερη εναλλακτική των AirPods Pro με ένα πιο σπορ χαρακτήρα.

    Σε ότι αφορά τα επερχόμενα και φημολογούμενα AirTags της Apple ο Prosser απλά ανέφερε μια λέξη “WWDC”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles