21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Νέα βίντεο της Apple δείχνουν πως θα μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιούν το Apple Watch

    apple_watch_white_clock_calendar_hero

    H Apple, πρόσφατα, εκτός από την ανακοίνωση της ώρας έναρξης προπαραγγελιών στην ηλεκτρονική της σελίδα, ανανέωσε και την ανάλογη καρτέλα για τα Apple Watch, προσθέτοντας νέα βίντεο τα οποία δείχνουν τις διάφορες λειτουργίες του Apple Watch και το πως θα μπορεί να το χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης.

    Το πρώτο βίντεο στην αρχή της σελίδας, κάνει μια μικρή έναρξη δείχνοντας πως λειτουργεί το Apple Watch και τι μπορεί να κάνει. Παράλληλα, υπάρχουν μερικά ακόμα βίντεο διαθέσιμα τα οποία μας ξεναγούν στα διάφορα features με περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τα μηνύματα, η προεπισκόπηση προσώπων καθώς και το digital touch. Ωστόσο, προς το παρόν υπάρχουν μόνο 4 βίντεο τα οποία δείχνουν ορισμένες λειτουργίες, αλλά βέβαια υπάρχουν και άλλα τα οποία περιμένουμε να ανεβάσει η Apple στην σελίδα της, καθώς αναφέρει την έκφραση “coming soon”, πράγμα το οποίο σημαίνει πως περισσότερα βίντεο θα προστεθούν τα οποία ίσως θα δείχνουν πως χρησιμοποιείται το Apple Pay, η Siri, οι Χάρτες, το Activity Appl και άλλα πολλά.

    Τα βίντεο είναι διαθέσιμα μέσω του Youtube αλλά και στο website της Apple. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα βίντεο για να τα δείτε. Απολαύστε μερικές από τις λειτουργίες του Apple Watch.

    https://youtu.be/LHdVkPrdRYg

    https://youtu.be/kMhqSeNMSDA

    https://youtu.be/N6ezjg6-0hU

    https://youtu.be/qPYtz6vSMOw

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles