19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νέα αναφορά κάνει λόγο για την έμφαση στο gaming που θα δώσει η Apple στο νέο Apple TV

    Σίγουρα το event της Τετάρτης, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, θα είναι ιδιαίτερο! Όχι μόνο θα δούμε τα νέα iPhones αλλά αναμένουμε πολλά και ενδιαφέροντα νέα και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων. Κι ενώ πολλά είναι τα φαβορί, φαίνεται ότι το μεγάλο “μπαμ” θα το δούμε από το αποπαίδι της Apple ή όπως το έχει θέσει και η ίδια – το χόμπυ της – το Apple TV 4.

    Από διάφορες πηγές μαζεύουμε συνεχώς πληροφορίες ότι η Apple θα δώσει μεγάλο βάρος τόσο στο νέο περιεχόμενο που θα μπορούν να απολαμβάνουν οι χρήστες του όσο και στο gaming! Από την φημολογία των τελευταίων ημερών γνωρίζουμε ότι εκτός από το motion controller που θα ενσωματωθεί στο νέο χειριστήριο που θα έρχεται με το ATV 4, θα υπάρχει και υποστήριξη bluetooth gaming controllers από 3ους κατασκευαστές.

    Apple-TV-bluetooth-gaming-controllers

    Πολλές ανώνυμες πηγές που έχουν πρόσβαση σε εσωτερική πληροφόρηση στην Apple, δήλωσαν αυτήν την εβδομάδα ότι στο event της Τετάρτης θα παρουσιαστεί το νέο προϊόν με έμφαση στην κατανάλωση παιχνιδιών. Κι ενώ λόγω και μόνο τεχνολογικών χαρακτηριστικών το PS4 και το XBOX δεν θα “ιδρώσουν” με το νέο τους ανταγωνιστή, σκεφτείτε απλά ότι η βιομηχανία mobile gaming είναι ένας κλάδος αξία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Μέχρι πρότινος το Apple TV έπαιζε τον ρόλο κατανάλωσης συνδρομητικών καναλιών όπως το Netflix, το Hulu και μουσικής, αλλά με την προσθήκη αυτών των νέων χαρακτηριστικών όσο και με την παρουσίαση της πλατφόρμας Metal που έχει υλοποιήσει η Apple με σκοπό την καλύτερη απόδοση στον τομέα των παιχνιδιών τότε μιλάμε για ένα καίριο χτύπημα στην αγορά που σχετίζεται με το “εφήμερο” gaming. Με τον τελευταίο όρο εννοούμε το κοινό εκείνο στο οποίο απευθύνεται η Apple το οποίο δεν είναι hardcore gamers οι οποίοι έχουν κι άλλες απαιτήσεις, αλλά σε όλους τους υπόλοιπους που κατεβάζουν εκατομμύρια παιχνιδιών στα iPhones και στα iPads τους.

    Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι εδώ γιατί τα καλύτερα έρχονται……

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles