22.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέα αναβάθμιση για το iCloud.com

    icloud_com_sign_in

    Η εφαρμογή φωτογραφιών του iCloud.com αναβαθμίστηκε μόλις εχθές, συμπεριλαμβάνοντας κάποια νέα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα μεγέθυνσης των φωτογραφιών, προσθέτοντας το συγκεκριμένο εργαλείο στην μπάρα αναζήτησης, επιτρέποντας τους χρήστες να κάνουν zoom σε φωτογραφίες οι οποίες έχουν ανέβει στην βιβλιοθήκη του iCloud.

    newzoomtool

    Το νέο zoom slider εμφανίζεται στην πάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής φωτογραφιών και δίνει την δυνατότητα για zoom in/zoom out σε οποιαδήποτε φωτογραφία.

    icloud-photos-screenshot

    Παράλληλα, εαν έχετε συνδεθεί με το iCloud email σας, τότε έχετε την δυνατότητα να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος. Η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης, και εμφανίζεται με την μορφή ενός φακέλου. Κάνοντας κλικ πάνω στο εικονίδιο, τότε θα εμφανιστεί το γνώριμο περιβάλλον της εφαρμογής Mail μέσω του οποίου μπορείτε να στείλετε την εικόνα στα άτομα που επιθυμείτε.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles