20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Νέα αναβάθμιση για το 15 ιντσών MacBook Pro έρχεται μετά το WWDC;

    macbook-pro-15-inch-touchbar

    To οnline kατάστημα της Apple αυτή την στιγμή δείχνει να μην έχει καθόλου στοκ για το τελευταίο 15 ιντσών MacBook Pro με την Touch Bar ενώ οι ημερομηνίες παράδοσης δείχνουν ως ημερομηνίες μεταξύ 5 Ιουνίου και 7 Ιουνίου.

    Η Amazon επίσης έχει και αυτή περιορισμένο στοκ για τα εν λόγο μοντέλα.

    screen-shot-2017-05-30-at-10-49-38

    Η 5η Ιουνίου είναι η ίδια μέρα που θα έχουμε και το WWDC Keynote και έτσι όλα δείχνουν πως θα έχουμε αναβαθμίσεις hardware σε αυτό το event.

    Όπως έχουμε δει και κατά το παρελθόν όταν η Apple παρουσιάζει καθυστερήσεις παραδόσεων σε μοντέλα αυτό σημαίνει συνήθως πως κάποιο νεότερο είναι προ των πυλών. Όταν μάλιστα η ημερομηνία αυτή πέφτει ακριβώς πάνω σε ένα Apple event τότε οι πιθανότητες είναι ακόμη πιο μεγάλες.

    Οι φήμες θέλουν τα MacBook Pro να αποκτούν τους νέους Intel Kabe Lake επεξεργαστές για πρώτη φορά.

    Το μοντέλο των 13 ιντσών εμφανίζει κανονικές ημερομηνίες παράδοσης και έτσι ίσως δούμε την Apple να αναβαθμίζει μόνο το 15 ιντσών μοντέλο.

    Αναβαθμίσεις των 12 ιντσών MacBook και του MacBook Air επίσης φημολογούνται και αναμένονται.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles