20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Νέα έκθεση προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για την εφαρμογή του Apple Watch

    apple-watch-app-1024x781

    Χθες σας αναφέραμε πως η Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 8.2 beta στους προγραμματιστές της και η οποία έκανε ταυτοποίηση του Apple Watch αλλά είχε και πληροφορίες για μια νέα εφαρμογή για το νέο wearable της Apple από όπου θα γίνετε και η διαχείριση του.

    Ο Mark Gurman σήμερα αναφέρει με βάση πηγές του πολύ κοντά σε αυτό το project της Apple πως η εφαρμογή θα έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται όλες τις Apple Watch εφαρμογές καθώς και να ρυθμίζει τις παραμέτρους της ίδιας της συσκευής.

    Για αρχή λοιπόν οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την iPhone αυτή εφαρμογή για να διαχειριστούν τις εφαρμογές του Apple Watch τους καθώς και την εμφάνιση τους. Επίσης μέσω αυτής θα μπορούν να ρυθμίζουν την εφαρμογή του ρολογιού καθώς και τις ειδοποιήσεις που αυτό θα λαμβάνει.

    Στα μήνυμα οι χρήστες του Apple Watch θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτή την συνοδευτική εφαρμογή για να ρυθμίζουν τα voice dictation, τις ηχογραφήσεις τους αλλά και να επιλέγουν αυτόματες απαντήσεις καθώς και να αλλάζουν τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων του Apple Watch.

    Τέλος η νέα αυτή συνοδευτική εφαρμογή της Apple για το wearable της θα προσφέρει πληροφορίες και για την ίδια την συσκευή όπως την διαθέσιμη χωρητικότητα, τον αριθμό των τραγουδιών, τον αριθμό των φωτογραφιών και πολλά ακόμη.

    Το Apple Watch που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό τον Σεπτέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Μάρτιο με μια αρχική τιμή τα $349.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles