19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Μπορείτε πλέον να εγκαταστήσετε την El Capitan public beta

    el-capitan-640x3591-640x3591-640x359

    Η Apple έκανε σήμερα διαθέσιμη στο κοινό την public beta του OS X El capitan.

    Το νέο λογισμικό της Apple το οποίο ανακοινώθηκε στο WWDC είναι ήδη στα χέρια των προγραμματιστών εδώ και ένα μήνα αλλά πλέον η Apple διευρύνει το κοινό που μπορεί να χρησιμοποιήσει από σήμερα κάνοντας το διαθέσιμο στους εγγεγραμμένους χρήστες του public beta πρόγραμμα της.

    Η public beta testers μπορούν να κάνουν εγγραφή και να εγκαταστήσουν το OS X 10.11 στο μηχάνημα τους πηγαίνοντας εδώΜόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή το El Capitan μπορεί να εγκατασταθεί στο Mac σας.

    Σας συνιστούμε για ακόμη μια φορά μιας και πρόκειται για beta του λογισμικού να μην κάνετε εγκατάσταση του λογισμικού στο κύριο μηχάνημα σας ή αν τελικά το κάνετε τότε να κάνετε την εγκατάσταση σε ένα ξεχωριστό partition.

    Το λογισμικό θα δοθεί στο κοινό ως δωρεάν αναβάθμιση κάποια στιγμή το Φθινόπωρο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles