20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Μοναδικές Black Friday προσφορές της Eve Systems σε HomeKit αξεσουάρ

    Η Eve Systems κατασκευάζει όμορφα συνδεδεμένα οικιακά προϊόντα που θέτουν ανώτερα πρότυπα άνεσης, ασφάλειας και ελέγχου. Προϊόντα που μετατρέπουν τις καθημερινές εμπειρίες σε ικανοποιητικές στιγμές που αντέχουν.

    Με σχεδίαση που έρχεται μέσα από την εταιρεία για να συνδυάζει απρόσκοπτο λογισμικό με κομψό υλικό, η Eve ενσωματώνεται στο Apple HomeKit άψογα, διαισθητικά και το πιο σημαντικό, με ασφάλεια. Επειδή το απόρρητο είναι πρωταρχικής σημασίας, και ό,τι συμβαίνει στο σπίτι, πρέπει να μένει στο σπίτι.

    Σας έχουμε παρουσιάσει πιο πρόσφατα από την εταιρεία:

    Eve Room 3 review: Ένα HomeKit αξεσουάρ που πρέπει να έχετε

    Eve Cam Review: Προσφέρει ιδιωτικότητα, ασφάλεια και είναι πλήρως συμβατή με την HomeKit πλατφόρμα

    Πηγαίνοντας λοιπόν στο site τους και με τον κωδικό SAVE-BIG-20 έχετε μια έκπτωση 20% για τις αγορές σας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.