15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Μια σειρά σημαντικών παιχνιδιών αποσύρονται από το App Store

    maxresdefault

    Μια σειρά από σημαντικά iPhone, iPod Touch και iPad παιχνίδια από μεγάλα στούντιο όπως αυτά των Electronics Arts, Telltale Games, Capcom, Sega, 2K Games έχουν αφαιρεθεί τόσο από το App Store όσο και από το ιστορικό αγορών των χρηστών χωρίς καμία προειδοποίηση αναφέρει σήμερα το TouchArcade.

    Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αυτοί που αγόρασαν έναν από αυτούς του τίτλους να μην μπορούν να τον εγκαταστήσουν εκ νέου στην συσκευή τους. Δεν έχει δοθεί ακόμη καμιά επίσημη απάντηση για την αφαίρεση των τίτλων από το ιστορικό των αγορών των χρηστών.

    Μερικοί από τους τίτλους συμπεριλαμβάνουν Capcom’s Ghost Trick, Electronics Arts’ Dead Space και μια σειρά από παιχνίδια της SEGA games. Η πλειοψηφία των τίτλων της Telltale έχουν αφαιρεθεί και αυτοί.

    “Παρά το γεγονός πως είναι ακόμη προσβάσιμοι από το ιστορικό του χρήστη, τα παιχνίδια της Telltale δεν προσφέρουν πλέον πρόσβαση σε In-App Purchases ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα επαναφορά κάποιου επεισοδίου” αναφέρει χαρακτηριστικά το TouchArcade.

    “Μπορεί οι τίτλοι της TellTale να αφαιρέθηκαν για να γίνει κάποια διόρθωση αλλά πάρα αυτά όλα συνηγορούν πως ίσως έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα στο App Store” συνεχίζει το άρθρο.

    Η έξοδος τίτλων από το App Store ξεκίνησε πριν μερικές εβδομάδες όταν η 2K Games αφαίρεσε το BioShock από το App Store και από το ιστορικό χρηστών.

    Η 2K ανέφερε στους χρήστες να ζητήσουν αποζημίωση από την Apple και η Apple από την πλευρά της ή δεν έδωσε τίποτε ή προσέφερε μια σειρά από iTunes τραγούδια.

    Τον περασμένο μήνα η EA αφαίρεσε και αυτή μια σειρά από κλασικούς της τίτλους για το iPhone και iPad από το App Store όπως τα Flight Control, Real Racing, Need for Speed: Shift, Flight Control και το Mass Effect: Infiltrator.

    Η ΕΑ ανέφερε πως αφαίρεσε παλαιότερα παιχνίδια έτσι ώστε να εστιάσει σε νέους και εντυπωσιακούς τίτλους.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles