21.9 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Μια πραγματική ματιά στο πώς η σειρά iPhone 14 συγκρίνεται με την iPhone 13 [Βίντεο]

    Νέες εικόνες από μακέτες τρισδιάστατης εκτύπωσης, πιθανώς βασισμένες σε σχετικά ακριβείς διαστάσεις για την επερχόμενη σειρά iPhone 14, έχουν προσφέρει μια προσεκτική ματιά στις αλλαγές σχεδιασμού που ετοιμάζει η Apple για τα iPhones του 2022, ιδιαίτερα στο σύστημα της κάμερας σε σύγκριση με την τελευταία σειρά iPhone 13.

    Η σειρά iPhone 14 θα διαθέτει μεγαλύτερο πλαίσιο κάμερας στο πίσω μέρος, σύμφωνα με προηγούμενες φήμες και σχηματικά. Οι εικόνες που μας έρχονται σήμερα από το Mac Otakara προσφέρουν μια σαφέστερη πραγματική ματιά σε αυτή την αλλαγή σχεδιασμού, προσπαθώντας να βάλουν τις φυσικές μακέτες του iPhone 14 σε αντίστοιχία με θήκες από αυτές του iPhone 13 και να δουν αν θα χωρέσουν.

    Το “iPhone 14 Max” 6,7 ιντσών, που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, ταιριάζει σχεδόν τέλεια μέσα σε μια θήκη για το iPhone 13 Pro Max 6,7 ιντσών, υποδεικνύοντας ότι οι δύο συσκευές θα έχουν ουσιαστικά το ίδιο φυσικό μέγεθος. Το απλούστερο σύστημα κάμερας διπλού φακού σε μοντέλα που δεν είναι Pro είναι μικρότερο από το σύστημα κάμερας Pro τριπλού φακού, οπότε το εξόγκωμα της κάμερας στο νέο iPhone 14 Max που δεν είναι Pro θα είναι σημαντικά μικρότερο από αυτό που φαίνεται στο τρέχον iPhone 13 Pro Max 6,7 ιντσών της Apple.

    Προχωρώντας σε πιο όμοιες συγκρίσεις, οι μικρότερες μακέτες iPhone 14 και 14 Pro 6,1 ιντσών δεν ταιριάζουν καλά στις αντίστοιχες περιπτώσεις iPhone 13 και 13 Pro. Οι εικόνες δείχνουν ότι το πλαίσιο της κάμερας προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα προσαρμογής, καθώς είναι σημαντικά μεγαλύτερο στα iPhone 14 και 14 Pro. Τα συνολικά μεγέθη συσκευών εμφανίζονται επίσης ελαφρώς μεγαλύτερα.

    Προχωρώντας στο μοντέλο με τα υψηλότερα specs της σειράς iPhone 14, το iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών, το Mac Otakara λέει ότι μοιράζεται παρόμοιες συνολικές διαστάσεις με το iPhone 13 Pro Max και επομένως ταιριάζει αν και με ορισμένες παρατηρήσεις. Όπως ισχύει και με άλλα μοντέλα της σειράς iPhone 14, το μεγαλύτερο πλαίσιο της κάμερας αποτρέπει την ακριβή προσαρμογή με την υπάρχουσα θήκη του iPhone 13 Pro Max.

    Το Mac Otakara εξέτασε επίσης τον τρόπο με τον οποίο τα προστατευτικά οθόνης για τη σειρά iPhone 13 ταιριάζουν στις αντίστοιχες μακέτες μοντέλων iPhone 14 και προτείνουν ότι ορισμένα μοντέλα μπορεί πράγματι να δουν λεπτότερα πλαίσια οθόνης με διαφορετικές ακτίνες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.