17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Μην χάσετε το SALE της Sega σε τίτλους του Sonic the Hedgehog για το iOS

    sonic-hog-f-640x323

    Ευχάριστα τα νέα σήμερα για τους λάτρεις των παιχνιδιών και ακόμη περισσότερο για αυτούς της Sega και του αγαπημένου της ήρωα Sonic.

    H εταιρεία έχει Sale τόσο στο  Sonic The Hedgehog όσο και στο Sonic The Hedgehog 2 με αποτέλεσμα τα μπορείτε να τα κατεβάσετε από το App Store με μόνο 0,89 € ενώ το  Sonic & All-Stars Racing Transformed είναι πλέον δωρεάν.

    Πέρα από την μοναδική τιμή τους οι συγκεκριμένοι τίτλοι είναι και απίστευτα κάλοι μιας και δεν αποτελούν μια απλή μεταφορά για το iOS αλλά remastered εκδόσεις των original παιχνιδιών με νέα επίπεδα και χαρακτήρες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles