23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Μερικές iPhone 7 συσκευές κάνουν έναν περίεργο θόρυβο σε απαιτητικές εργασίες

    iphone-7-top

    Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με τα νέα μοντέλα iPhone έτσι και φέτος ένα θέμα προέκυψε που μοιάζει να είναι μικρό κατά βάση αλλά πάρα αυτά έχει αρκετό ενδιαφέρον.

    Από χθες λοιπόν κάποιοι iPhone 7 χρήστες αναφέρουν έναν περίεργο θόρυβο που έρχεται από τις συσκευές τους όταν ο νέος A10 επεξεργαστής τους χρειαστεί να κάνει κάποια απαιτητική ενέργεια.

    Πρώτος το παρατήρησε ο Stephen Hackett του 512 Pixels ο οποίος ανέβασε και ένα σχετικό βίντεο στο YouTube με αυτό το θέμα.

    screen-shot-2016-09-18-at-22-13-19

     

    Τον ίδιο ήχο παρατήρησε και ο αρθρογράφος του TechCrunch Darrell Etherington, στο iPhone 7 Plus του κατά την διαδικασία του setup της συσκευής.

    Το τι δημιουργεί αυτό τον θόρυβο κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αλλά η βασική εικασία είναι πως προέρχεται από τον A10 Fusion επεξεργαστή και όταν αυτός λαϊκιστή χρειαστεί να ανεβάσει στροφές.

    Ο ήχος μοιάζει με αυτόν που κάνει κάποιο ανεμιστηράκι ενός υπολογιστή αλλά όπως καταλαβαίνουμε κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στα iPhones.

    H Apple δεν έχει δώσει κάποια δημόσια απάντηση για το θέμα ακόμη αν και ο Hackett όταν απευθύνθηκε στο Apple Care τμήμα της εταιρείας η απάντηση που πήρε ήταν το να δώσει αυτή την συσκευή πίσω και πως θα την αντικαθιστούσαν άμεσα με μια καινούργια.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles