19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Μερίδιο αγοράς κέρδισε το iPhone 5S σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία

    iphone-5s

    Μετά το πέρας ενός ακόμη επιτυχημένου οικονομικού τρίμηνου της Apple δεν αποτελεί έκπληξη πως οι αγορά του iPhone δείχνει πιο υγιείς από ποτέ.

    Μια νέα σημερινή αναφορά από την Kantar Worldpanel αποδεικνύει του λόγου του αληθές. Μάλιστα η αναφορά δείχνει πως οι πωλήσεις του iPhone 5S βοήθησαν την Apple να κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη, Ιαπωνία και Αυστραλία.

    kantar_march_smartphone_sales

    Στην έδρα της Apple στην Αμερική τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά μιας και η Apple κατέχει το 35.9% της αγοράς σημειώνοντας πτώση της τάξης του 7.8% σε σχέση με πέρυσι.

    Αυτό εξηγείτε από το γεγονός πως οι Αμερικάνοι πλέον δείχνουν να περιμένουν κάθε φορά το επερχόμενο smartphone της Apple μην αγοράζοντας εύκολα τα S μοντέλα της εταιρείας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles