17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το Kodi 17 “Krypton” Alpha 2 για Mac

    kodi-v17.0

    Από σήμερα υπάρχει διαθέσιμη μια ολοκαίνουργια alpha έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού Kodi και αν μη τι άλλο είναι μια σημαντική και μεγάλη έκδοση.

    Η 2η λοιπόν Alpha της έκδοσης 17 του Kodi ακολουθεί την αρχική κυκλοφορία που έγινε νωρίτερα μέσα στον χρόνο. Όπως σας είχαμε αναφέρει πίσω τον Μάρτιο στην εν λόγω έκδοση η πλατφόρμα του Kodi έχει δεχτεί σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις που βελτιώνουν απίστευτα την εμπειρία χρήσης του.

    Αξίζει να σημειωθεί πως για την εν λόγω έκδοση δούλεψαν 39 διαφορετικοί προγραμματιστές παγκοσμίως κάτι που είχε άμεσο αποτέλεσμα στις προσθήκες τις έκδοσης αυτής.

    Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ιδέα παρακάτω:

     

    estouchy-01

    estuary

    Μερικές από τις πολλές αλλαγές και προσθήκες που φέρνει αυτή η νέα Alpha έκδοση:

    kodi-v17-alpha-2-changes

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles