17.2 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Κλέφτης φορτηγού δολοφονήθηκε από τον ιδιοκτήτη αφού το AirTag αποκάλυψε την τοποθεσία

    Μια κλοπή φορτηγού στο Τέξας κατέληξε σε πυρά με όπλο, αφού ο ύποπτος κλέφτης εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του οχήματος εξαιτίας ενός AirTag.

    Η αστυνομία του Σαν Αντόνιο έλαβε μια αναφορά κλοπής οχήματος γύρω στη 13:00 από ένα σπίτι στο Braesview. Ωστόσο, προτού η αστυνομία μπορέσει να ανακτήσει το κλεμμένο φορτηγό, οι ιδιοκτήτες του οχήματος αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τη δική τους έρευνα, χρησιμοποιώντας ένα AirTag που έμεινε στο φορτηγό που είχε κλαπεί.

    Οι ανώνυμοι ιδιοκτήτες εντόπισαν το φορτηγό σε ένα εμπορικό κέντρο στο Southeast Military Drive, αναφέρει το KSAT. Ωστόσο, αντί να περιμένουν να φτάσει η αστυνομία, οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να πλησιάσουν το όχημα και να αντιμετωπίσουν τον ύποπτο.

    Αν και είναι άγνωστο τι ακριβώς συνέβη, η αστυνομία λέει ότι φαίνεται ότι ο ύποπτος κλέφτης μπορεί να έβγαλε το δικό του πυροβόλο όπλο. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος απάντησε πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον ύποπτο ενώ βρίσκονταν μέσα στο φορτηγό.

    Δεν είναι σαφές εάν ο ιδιοκτήτης του οχήματος θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για το θέμα και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το εάν ο ύποπτος είχε πράγματι όπλο στην εξαρχής.

    Η κλιμάκωση της βίας χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη ιδέα να κυνηγήσετε τους κλέφτες, ακόμα κι αν έχετε έναν τρόπο να τους εντοπίσετε, όπως μέσω AirTag. Ωστόσο, τέτοιοι κίνδυνοι δεν εμπόδισαν άλλους να επιχειρήσουν το ίδιο πράγμα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.