19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Κατάφεραν να hackάρουν το WatchOS ώστε να τρέχει native εφαρμογές

    Apple-Watch-face-1024x538

    Οι developers Steve Troughton-Smith και Adam Bell, με την βοήθεια του Saurik, κατάφεραν να χακάρουν το WatchOS ώστε να τρέχει native εφαρμογές. Το σπουδαίο νέο σε αυτήν την είδηση είναι ότι αν και η Apple στο WWDC υποσχέθηκε την υποστήριξη native εφαρμογών στο WatchOS 2, οι developers θα είναι περιορισμένοι στο τι θα μπορούν να κάνουν. Έτσι αυτό το hack θα άρει τα όποια όρια με αποτέλεσμα να μπορούν να εκμεταλλευτούν το σύνολο του iOS UI framework.

    Εκτός απο αυτό όμως, αυτή η είδηση αυτή ίσως είναι ένα προάγγελος για κάποιο επερχόμενο jailbreak για το Apple Watch. Φυσικά αυτό απο μόνο του δεν είναι ένα jailbreak εργαλείο και οι developers δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για το hack. Αλλά και μόνο το γεγόνος αυτό καθαυτό είναι σπουδαίο απο μόνο του.

    Απολασύστε το βίντεο παρακάτω

     σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles