21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Και τα τρία 2017 iPhones θα έχουν True Tone οθόνες

    DSCF1913.0__1_.0.0

    Η Apple αναμένεται να μας παρουσιάσει φέτος και για πρώτη φορά 3 μοντέλα iPhones kαι σύμφωνα με την Barclays και οι τρεις αυτές συσκευές θα έχουν μια True Tone oθόνη. Μια τεχνολογία που έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στο 9.7 ιντσών iPad Pro.

    H Barclays υποστηρίζει πως τα ονόματα των συσκευών θα είναι iPhone 7s, iPhone 7s Plus και iPhone 8 που θα είναι το μόνο που θα έχει μια OLED οθόνη.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα και οι 3 οθόνες θα έχουν νέους αισθητήρες φωτός επιτρέποντας μια “True Color” οθόνη. Οι αισθητήρες θα παραχθούν από την Αυστριακή εταιρεία AMS.

    For the expected iPhone 7S models, as well as the iPhone 8, we think ams’s content increases due to the inclusion of its full spectral sensing ambient light sensor, as already seen in the iPad Pro for that device’s True Color screen functionality. We estimate this to be a material step-up in content from the $0.60 range to $1.00.

    Όπως αναφέραμε και αρχικά η μόνη συσκευή της Apple που έχει μια True Tone oθόνη είναι το 9.7 ιντσών iPad Pro. Το χαρακτηριστικό αυτής της τεχνολογίας είναι πως οι αισθητήρες της οθόνης μπορούν να αντιληφθούν την θερμοκρασία των χρωμάτων και της φωτεινότητας του περιβάλλοντος και έτσι αυτόματα να ρυθμίσουν με βάση αυτό τα χρώματα και το πόσο έντονα είναι στην ίδια την οθόνη.

    0c61f37f-0033-4717-94a0-035d5b65df2d800

    Έτσι λοιπόν για παράδειγμα αν είστε σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό μη φυσικό τότε η οθόνη θα αποκτήσει ένα πιο ζεστό χρωματισμό και θα πάρει πιο κίτρινες αποχρώσεις.

    Η True Tone oθόνη κατά κάποιο τρόπο μοιάζει αρκετά με το νέο Night Shift χαρακτηριστικό της Apple στα iPhone και Mac.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles