22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Και νέα φήμη ότι το iPhone 14 Pro θα διαθέτει μια always on λειτουργία οθόνης

    Τα iPhone 14 Pro και ‌iPhone 14 Pro Max ενδέχεται να διαθέτουν λειτουργία προβολής πάντα ενεργής οθόνης για την οθόνη κλειδώματος, αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg.

    Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο “Power On”, ο Gurman περιέγραψε ορισμένες από τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν στα iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 και macOS 13 στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple (WWDC) φέτος. Μεταξύ των νέων δυνατοτήτων που φημολογούνται για το iOS 16 είναι μια βελτιωμένη οθόνη κλειδώματος με “ταπετσαρίες που έχουν δυνατότητες όπως widget”.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βελτιώσεις της οθόνης κλειδώματος έθεσαν τις βάσεις για μελλοντικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας “πάντα ενεργή”. Πράγματι, ο Gurman είπε ότι το iOS 16 περιλαμβάνει ενεργά “μελλοντική υποστήριξη” για μια οθόνη κλειδώματος που είναι πάντα ενεργοποιημένη.

    Τα μοντέλα iPhone 13 Pro φημολογούνταν ότι θα είχαν μια οθόνη πάντα ενεργή πέρυσι, αλλά η δυνατότητα φαινομενικά καταργήθηκε πριν από την κυκλοφορία των συσκευών τον Σεπτέμβριο του 2021. Ο Gurman ισχυρίζεται ότι η Apple συνέχισε να εργάζεται για τη λειτουργία και μια “λειτουργία πάντα ενεργή”. είναι τώρα υπό ανάπτυξη για τα iPhone 14 Pro‌ και iPhone 14 Pro‌ Max, παρέχοντας «γρήγορες πληροφορίες — παρόμοιες με τα νεότερα Apple Watches».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.