20.8 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Θα χρησιμοποιήσει ποτέ το iPhone το touch ID κάτω από την οθόνη; Ο Kuo δεν είναι τόσο σίγουρος τώρα.

    Αφού προέβλεψε ότι το iPhone 15 θα μπορούσε να διαθέτει Touch ID κάτω από την οθόνη, ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo λέει τώρα ότι μια τελευταία έρευνα δείχνει ότι ούτε το 2023 ούτε το iPhone του 2024 μπορεί να υιοθετήσουν αυτήν την τεχνολογία, καθώς η Apple θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένη με τις λύσεις λογισμικού και τις νέες τεχνολογίες.

    Προηγουμένως προέβλεψα ότι τα iPhones θα υποστήριζαν την ανίχνευση δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη / Touch ID το 2023 το νωρίτερο. Αλλά η τελευταία έρευνα δείχνει ότι τα νέα iPhones το 2023 και το 2024 ενδέχεται να μην υιοθετήσουν το Touch ID κάτω από την οθόνη.

    Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τόσο οι αναλυτές Ming-Chi Kuo όσο και ο Ross Young της DSCC πρότειναν την περασμένη εβδομάδα ότι το Face ID με μια υλοποίηση κάτω από την οθόνη θα εισαχθεί είτε το 2023 είτε το 2024, με τον πρώτο να λέει ότι η εταιρεία στοχεύει στο 2023, ενώ η δεύτερη, το 2024.

    Το όνειρο ορισμένων χρηστών της Apple ότι η εταιρεία θα φέρει ξανά το Touch ID σε ναυαρχίδα της iPhone είναι πιθανότατα απλά ένα όνειρο που δεν θα πραγματοποιηθεί.

    Να θυμίσουμε πως η Apple είχε κάνει τεστ για την έλευση του Touch ID στο iPhone 13 και την επανεμφάνιση του αλλά τελικά αυτά τα πλάνα της εταιρείας διακόπηκαν και δεν προχώρησαν καθόλου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.