17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Θα μπορούσε η επόμενη ανακοίνωση προϊόντος της Apple να είναι τελικά ένα headset AR/VR;

    Η Apple δεν αναμένεται πλέον να ανακοινώσει νέους Mac πυριτίου της Apple κατά το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με αναφορές. Χωρίς νέους Mac στον ορίζοντα για το 2022, η σειρά προϊόντων της Apple έχει «ρυθμιστεί» για το υπόλοιπο του έτους, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Tim Cook. Τώρα, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο 2023.

    Η Apple κυκλοφόρησε πολλά νέα προϊόντα το 2022, όπως ένα πλήρως επανασχεδιασμένο MacBook Air, το iPhone 14 και το iPhone 14 Pro, νέα iPad, το Apple Watch Ultra και πολλά άλλα. Ένα προϊόν που λείπει από τη λίστα με τις ανακοινώσεις της Apple για το 2022 είναι τα φημολογούμενα headset AR/VR της εταιρείας, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και αρκετά χρόνια.

    Η ανάπτυξη του headset της Apple, το οποίο μπορεί να ονομάζεται “Apple Reality Pro”, έχει αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο και η Apple αναμένεται τελικά να αποκαλύψει τα headsets αυτά το επόμενο έτος μετά από πολλαπλές καθυστερήσεις. Σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo, μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών σχετικά με την εφοδιαστική αλυσίδα, η Apple θα τα ανακοινώσει κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης τον Ιανουάριο του 2023.

    Άλλες αξιόπιστες πηγές ανέφεραν ότι θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή το επόμενο έτος. Ωστόσο, εκτός από την αναφορά του Kuo, δεν έχουν αναφερθεί περαιτέρω πληροφορίες για το πότε ακριβώς η Apple μπορεί να αποφασίσει να να προχωρήσει σε μια τέτοια ανακοίνωση. Εάν οι πληροφορίες του Kuo αποδειχθούν ακριβείς, θα είναι η πρώτη εκδήλωση της Apple τον Ιανουάριο μετά από μια ειδική εκδήλωση το 2010, όπου ο Steve Jobs ανακοίνωσε το iPad.

    Τα headset θα είναι η μεγαλύτερη ανακοίνωση προϊόντος της Apple από το αρχικό Apple Watch, επομένως η Apple μπορεί να αποφασίσει να αφιερώσει μια ολόκληρη εκδήλωση για αυτά αντί να τη συμπεριλάβει σε άλλη εκδήλωση, όπως το WWDC.

    Τα τελευταία τρία χρόνια, η αποκάλυψη αυτής της συσκευής στο WWDC παραμένει πιθανή, καθώς η ανακοίνωση τους πιθανότατα θα περιλαμβάνει την αποκάλυψη του realityOS, ενός εντελώς νέου λειτουργικού συστήματος και πλατφόρμας για προγραμματιστές που θα τρέχει στα μελλοντικά προϊόντα AR/VR της Apple.

    Όταν ανακοινωθεί το headset αυτό, θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα της Apple. Αυτό γιατί αναμένεται να είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν που απευθύνεται σε προγραμματιστές και επαγγελματίες υψηλού επιπέδου, με τιμή περίπου $3.000. Η Apple εργάζεται ήδη σε ένα φθηνότερο μοντέλο headset, το οποίο θα ακολουθήσει μαζί με ένα ζευγάρι γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας αργότερα αυτή τη δεκαετία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.