20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Θα κυκλοφορήσει iMac με ανάλυση οθόνης 8K;

    Αν βασιστούμε στην διαρροή από την LG, τότε ίσως είναι πιθανόν να δούμε μες στην χρονιά έναν πανίσχυρο iMac με οθόνη 8k!

    screenshot-2015-04-06-07-52-01

    Την περασμένη εβδομάδα, ο μεγαλύτερος συνεργάτης της Apple σε οθόνες, έδωσε στην δημοσιότητα ένα κείμενο με το οποίο υποστηρίζει την ανάλυση των 8k, λέγοντας ότι αυτή η ανάλυση είναι το μέλλον στο κομμάτι των οθονών. H LG έχει παρουσιάσει ήδη 8k οθόνες στην έκθεση CES στο Las Vegas, υπογραμμίζοντας ότι αυτά έχουν 16 φορές υψηλότερη ανάλυση από τα FULLHD. Παραδόξως λοιπόν, σε αυτό το κείμενο που διένειμε η LG, γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στο ότι η Apple εργάζεται ήδη πάνω σε μια έκδοση του iMac με 8k ανάλυση!

    “Είναι πλέον εμφανές ότι η Ιαπωνία, σχεδιάζει να λανσάρει ένα πρότυπο 8k SHV τηλεοπτικό σήμα και να αναβαθμίσει την υπηρεσία UHD. Επίσης, η Apple ανακοίνωσε ότι αργότερα μέσα στην χρονιά θα παρουσιάσει έναν iMac με 8k ανάλυση. Η Κορέα επίσης θα λανσάρει μια δοκιμαστική τηλεοπτική υπηρεσία 8k το 2018 στην Χειμερινή Ολυμπιάδα”

    αναφέρει το έγγραφο που έδωσε στην δημοσιότητα η LG.

    Η πραγματικότητα είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει από επίσημα χείλη της Apple για ένα τέτοιο προϊόν και είναι πολύ πιθανόν να είναι μια “πατάτα” της LG. Από την άλλη μιας και πρόκειται για μια εταιρεία που συνεργάζεται στενά με την Apple στο κομμάτι των οθονών, ίσως να έχει εσωτερική πληροφόρηση…….

    Όπως και νά’χει είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα φήμη κι εμείς θα είμαστε εδώ για να σας φέρουμε τις νεότερες εξελίξεις….γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι!!!

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles