16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η tvOS 14.5 με το νέο Color Balance χαρακτηριστικό κ.α διαθέσιμη στο ευρύ κοινό

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα την tvOS 14.5 καθώς και την HomePod 14.5 για όλους τους Apple TV HD, 1ης γενιάς Apple TV 4K, HomePod, και HomePod mini χρήστες.

    Η αναβάθμιση αυτή φέρνει υποστήριξη για τα νέα χειριστήρια PlayStation 5 DualSense και Xbox Series X που μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν για τα παιχνίδια στο tvOS.

    Επίσης έχουμε και το νέο χαρακτηριστικό ισορροπίας χρώματος για το Apple TV. Με το Apple TV και τους αισθητήρες του iPhone το πρώτο κάνει χρήση αυτών για να συγκρίνει τα χρώματα και έτσι να κάνει βαθμονόμηση για το περιεχόμενο που θα γίνει αναπαραγωγή στο Apple TV.

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πιο ζωντανά χρώματα και βελτιωμένες αντιθέσεις χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να κάνει κάποια ρύθμιση στην τηλεόραση του.

    Η αναβάθμιση φέρνει επίσης υποστήριξη για το 2ης γενιάς Apple TV 4K και για το νέο Siri χειριστήριο το οποίο όπως έχουμε πει είναι συμβατό και με παλαιότερα μοντέλα Apple TV.

    Όσο αφορά την HomePod 14.5 αυτή είναι η πρώτη αναβάθμιση του HomePod μετά την απόφαση της Apple να το αποσύρει τον Μάρτιο και φέρνει 2 νέες Siri φωνές και διορθώσεις σφαλμάτων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.