11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η TSMC αποκλειστικός προμηθευτής του επεξεργαστή του iPhone 7;

    iFixit-iPhone-6s-teardown-image-001-Battery-1024x768

    Μια νέα αναφορά σήμερα υποστηρίζει πως η TSMC θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής του επεξεργαστή του επερχόμενου iPhone της Apple. Τα νέα αυτά μας έρχονται από το Κορεατικό Electronic Times και διαδόθηκαν μέσω του Reuters, αναφέροντας πηγές μέσα από την βιομηχανία.

    Το άρθρο αναφέρει πως η TSMC κατάφερε να κερδίσει την Samsung με οποία η Apple συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια για την κατασκευή των chips των iPhone, παρουσιάζοντας μια νέα 10-nanometer αρχιτεκτονική.

    Η παραπάνω είδηση είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα όσα διαβάσαμε πρόσφατα και από άλλα μέσα που ανέφεραν πως η InFo chip τεχνολογία της TSMC έδωσε την νίκη στην εταιρεία.

    Αν το παραπάνω επαληθευτεί από θα σημαίνει πως η Samsung θα δεχτεί ένα μεγάλο πλήγμα μιας και κάθε χρόνο η Apple είναι ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες της. Για παράδειγμα έχει υπολογιστεί πως το 70% των παραγγελιών chip για τον Α9 επεξεργαστή των iPhone 6S προήλθαν από την Samsung με την TSMC να έχει το υπόλοιπο 30%.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles