19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Telltale επιβεβαίωσε την τρίτη σεζόν του ‘The Walking Dead’

    The-Walking-Dead-2

    Δεν ήταν λίγοι οι εκείνοι οι gamers που ανησύχησαν πως το τελευταίο επεισόδιο της τεράστιας επιτυχίας που ακούει στο όνομα The Walking Dead: Season Two θα αποτελούσε και το κύκνειο άσμα του παιχνιδιού.

    Η Telltale Games όμως προς τεράστια ευχαρίστηση όλων μας ανακοίνωσε πως η ιστορία θα συνεχιστεί και έτσι θα έχουμε και τρίτη σεζόν για το παιχνίδι. Η ανακοίνωση έγινε την Κυριακή στα πλαίσια του Comic-Con.

    To  The Walking Dead της Telltale δεν βασίζεται στους χαρακτήρες της σειράς της τηλεόρασης ούτε μοιράζεται κάποια στοιχεία της ιστορίας εκεί. Είναι βασισμένο στην σειρά κόμικ που έγιναν τεράστια επιτυχία όπως εξάλλου και το ίδιο το παιχνίδι που ειλικρινά έχει ένα μοναδικό gameplay και μια φανταστική εξέλιξη στην ιστορία του.

    Το παιχνίδι είναι χωρισμένο σε σεζόν με κάθε μια από αυτές να έχει 5 επεισόδια. Αυτή την στιγμή είμαστε στην σεζόν 2 η οποία συνεχίζει να ακολουθεί την ιστορία της Clementine, του μικρού κοριτσιού που έμεινε ορφανό όταν ξεκίνησε η αποκάλυψη των ζόμπι. Το 4ο και τελευταίο επεισόδιο της σεζόν 2 έγινε διαθέσιμο την προηγούμενη εβδομάδα.

    Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα γίνει διαθέσιμη η σεζόν 3 αλλά φανταζόμαστε πως θα μας έρθει κάποια στιγμή στις αρχές του 2015.

    Tην σεζόν 2 θα την βρείτε διαθέσιμη για το iPhone και iPad στο App Store εδώ προς 4,49 €. Κάθε επεισόδιο επιπλέον θα στοιχίσει άλλα 4,49 € ενώ μπορείτε να αγοράσετε ολόκληρη την σεζόν (5 επεισόδια) στην τιμή των 13,99€ που είναι και αυτό που σας προτείνουμε.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles