23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η SpaceX Inspiration4 αποστολή θα χρησιμοποιήσει Apple Watch, iPhone και iPad για πρωτότυπη έρευνα υγείας στο διάστημα

    Η SpaceX θα στείλει τέσσερις πολίτες σε τροχιά γύρω από την υγεία σε μια 3 ημερών αποστολή που ακούει στο όνομα Inspiration4 με τις συσκευές της Apple να αποτελούν βασικό στοιχείο για μια πρωτότυπη έρευνα που θα γίνει. Οι συσκευές της Apple που θα χρησιμοποιηθούν συμπεριλαμβάνουν Apple Watch Series 6, iPhone 12 Pro και iPad mini 4 όπως αποφασίστηκε από την SpaceX.

    O Jared Isaacman ιδρυτής της Shift4 Payments χρηματοδοτεί αυτή την αποστολή μέσω της εταιρείας του Elon Musk. Η Inspiration4 αποστολή επίσης αποτελεί το κέντρο μιας φιλανθρωπικής καμπάνιας για την συγκέντρωση $200 εκατομμυρίων που θα δοθούν στο St Jude Childrean Research νοσοκομείο και στις προσπάθειες που γίνονται εκεί για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.

    Τα 4 μέλη της αποστολής είναι οι Mission Commander Jared Isaacman, Mission Pilot Dr. Sian Proctor, Medical Officer Hayley Arceneaux, και Mission Specialist Chris Sembroski και θα συμμετέχουν σε αυτή την έρευνα υγείας ενώ είναι στο διάστημα. Στην έρευνα αυτή συμμετέχει πέρα από την SpaceX και το Ινστιτούτο TRISH που χρηματοδοτείτε από την NASA, το Bayor College of Medicine καθώς και ερευνητές από το Weill Cornell Medicine.

    “Είναι μια σειρά από projects που θα γίνονται βασισμένα κατά κύριο λόγο σε συσκευές της Apple” αναφέρει ο Jimmy Wu της Trish ενώ συμπληρώνει “είναι κάτι πολύ σπουδαίο γιατί αυτά τα προϊόντα της Apple μιλάνε από μόνα τους”.

    Η αποστολή ξεκινάει στις 14 Σεπτεμβρίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.