16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Sony προσφέρει δοκιμή Apple TV+ διάρκειας τριών μηνών για χρήστες PS4

    Η Sony ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ιδιοκτήτες του PlayStation 4 που θέλουν να δοκιμάσουν την υπηρεσία Apple TV+ μπορούν να λάβουν μια εκτεταμένη δωρεάν δοκιμή τριών μηνών στην κονσόλα τους. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για όσους δεν είχαν προηγουμένως συνδρομή Apple TV+.

    Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Apple TV από την ενότητα PS4 TV και Βίντεο και, στη συνέχεια, να ακολουθήσουν τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Θα απαιτείται Apple ID για την εξαργύρωση της προσφοράς αυτής, όπως και ένας λογαριασμός PlayStation.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.