13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Siri επιβεβαιώνει την έλευση της στο Mac λίγο πριν το WWDC;

    siri-for-mac-scoop

    Η Siri αναμένεται να αποτελέσει μεγάλο μέρος του Keynote της Apple αυτή την Δευτέρα αλλά όπως όλα δείχνουν ήδη δεν κρατιέται από το να κάνει λόγο για το τι θα ανακοινωθεί αύριο στην έναρξη του WWDC συνεδρίου της Apple.

    Ο Brian Roemelle ανακάλυψε πως αν κάποιος ρωτήσει της ψηφιακή βοηθό της Apple σχετικά με “παράθυρα” στο iPhone του, αυτή θα κάνει αναφορά για την εφαρμογή Finder στις απαντήσεις της.

    Όπως γνωρίζουμε η εφαρμογή Finder δεν υπάρχει στο iOS αλλά μόνο στο OS X και έτσι χωρίς πρόθεση η Siri φαίνεται να διαρρέει ήδη την ύπαρξη της για πρώτη φορά στα Mac πριν ανακοινωθεί αυτό επίσημα – ίσως επίσης να έχουμε και μια νέα εφαρμογή Finder για το iOS 10… θα δείξει το δεύτερο.

    Οι απαντήσεις της μέχρι στιγμής δεν είναι σταθερές μιας και κάποιες φορές αναφέρει πως δεν καταλαβαίνει την ερώτηση ενώ άλλες αναφέρει πως “δεν φαίνεται να έχεις την εφαρμογή με το όνομα Finder”.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles