17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Siri έρχεται στο Mac αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με φωτό που διέρρευσε

    Siri-for-Mac-Dock-icon-OS-X-screenshot-001

    Το 9to5Mac είχε υποστηρίξει πίσω τον Ιανουάριο ότι η Siri θα ερχόταν επιτέλους στο Mac με το επερχόμενο OS X 10.12 λογισμικό. Σήμερα το MacRumors παρουσίασε μια σειρά από φωτογραφίες που υποτιθέμενα δείχνουν το εικονίδιο της ψηφιακής βοηθού της Apple στο OS X Dock.

    Επίσης ακόμη μια φωτογραφία φέρετε να δείχνει το εικονίδιο της Siri στο Mac μενού στην κορυφή και στην οριζόντια εκεί μπάρα. To site αναφέρει πως οι φωτογραφίες αυτές διέρρευσαν από μια πηγή που και στο παρελθόν έχει δώσει αξιόλογες και αυθεντικές διαρροές.

    Το χρωματιστό εικονίδιο του Dock φαίνεται στην αρχική φωτογραφία ενώ αυτό του στο μενού λίγο πιο κάτω και είναι μονόχρωμο με το λεκτικό “Siri”.

    Siri-for-Mac-Dock-icon-OS-X-screenshot-003

    Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως το “Hey Siri” χαρακτηριστικό θα υποστηρίζεται επίσης και στα Mac και οι χρήστες θα μπορούν να το ενεργοποιήσουν κατά βούληση.

    Πότε θα τα δούμε όλα αυτά; Σίγουρα αν γίνει μια τέτοια προσθήκη αυτή θα έρθει στο φετινό συνέδριο της Apple, WWDC, που θα λάβει χώρα μεταξύ 13 και 17 Ιουνίου και όπου θα έχουμε για πρώτη φορά την επίσημη παρουσίαση του OS X 10.12

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles