17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Sharp επιβεβαιώνει πως το iPhone 8 θα έχει γυάλινο σασί και OLED οθόνη

    iphone-7-plus-piano-black-applearab-concept-004

    Ο πρόεδρος της Sharp Tai Jeng-Wu — που είναι επίσης υψηλόβαθμο στέλεχος της Foxconn, είπε δημόσιο πως το επόμενο iPhone θα έχει μια εύκαμπτη OLED τεχνολογίας οθόνη αντίστοιχη με αυτή που συναντούμε σήμερα στο  Samsung Galaxy S7 smartphone.

    Όπως γνωρίζετε η Apple αυτή την στιγμή χρησιμοποιεί OLED oθόνες στο Apple Watch αλλά και στην νέα Touch Bar του MacBook Pro. Όλα τα iPhone, iPad και iPod Touch έχουν τις παραδοσιακές LCD οθόνες.

    “Το iPhone βελτιώνεται συνεχώς και πλέον αλλάζει από τα LTPS σε πάνελ OLED. Δεν γνωρίζουμε αν τα OLED iPhones θα είναι επιτυχία αλλά αν η Apple δεν κάνει αυτή την αλλαγή τότε θα μείνει πολύ πίσω στον τομέα της καινοτομίας. Είναι μια κρίση αλλά συνάμα και μια μεγάλη ευκαιρία”

    Η Sharp είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές της Apple στα πάνελ LCD αυτή την στιγμή. Η ίδια εταιρεία αυτή την στιγμή έχει περιορισμένο αριθμό δυνατοτήτων OLED oθονών.

    Η Sharp όμως όπως αναφέρει και παραπάνω θεωρεί τις OLED oθόνες μια μεγάλη ευκαιρία και έτσι είναι έτοιμη να δημιουργήσει ακόμη και εργοστάσιο στην Αμερική για αυτόν τον σκοπό αν το ζητήσει η Apple.

    Στην αναφορά επίσης για ακόμη μια φορά γίνεται λόγος για ένα σασί στα επερχόμενο iPhone που θα αποτελείτε αποκλειστικά από γυαλί!

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles