17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Scarlett Johansson έρχεται στην Apple TV+ σε ένα νέο Sci-Fi δράμα

    Η Scarlett Johansson ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική sci-fi σειρά της Apple TV+ υπηρεσία που θα έρθει με την ονομασία “Bride”. Στη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Sebastián Lelio ενώ την παραγωγή της σειράς την έχει αναλάβει η A24, η οποία έχει κλείσει μια μεγάλη συμφωνία με την Apple για την streaming υπηρεσία της, που μέχρι στιγμής η συνεργασία των δύο εταιριών έχει φέρει τα On the Rocks και το The Sky Is Everywhere.

    Η πλοκή της ταινίας περιστρέφεται γύρω από μια κατασκευασμένη γυναίκα, προορισμένη να αποτελεί την ιδανική σύζυγο, όπως την έχει σχεδιάσει ένας ιδιοφυής επιχειρηματίας. Όταν αυτή απορρίπτει το δημιουργό της, αναγκάζεται να στραφεί κατά της ύπαρξής της και να αναμετρηθεί ενάντια σε έναν κόσμο που την βλέπει ως τέρας. Όσο ζει ως φυγάς βρίσκει την πραγματική της ταυτότητα, την ασύλληπτη δύναμή της και το κουράγιο να ξαναφτιάξει τον εαυτό της ως δική της δημιουργία. 

    Η ιστορία φέρνει κάτι από «Stepford Wives» αλλά και το «Νησί» του Μάικλ Μπέι, στο οποίο επίσης πρωταγωνιστούσε η Γιοχάνσον. Η τελευταία εμπλέκεται και την παραγωγή της ταινίας.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.