23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Satechi λανσάρισε Αλουμινένιο Stand και Hub για τα iPad Pro/Air με 6 θύρες και foldable σχεδιασμό

    Μετά το λανσάρισμα των 2021 iPad Pro η Satechi σήμερα παρουσιάζει ένα πολύ βολικό και εργονομικό αξεσουάρ με την ονομασία Aluminum Stand and Hub.

    Σκοπός της εταιρείας με αυτό το αξεσουάρ είναι να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη με τα tablets της Apple ήταν τα χρησιμοποιεί στο γραφείο ή στο σπίτι.

    Featuring six connectivity ports, it combines the capabilities of a desktop computer with the convenience of a tablet. The Aluminum Stand & Hub pushes the boundaries of a traditional setup and is entirely foldable and portable, making it ideal for any workspace setup – whether at home, in the office, or on-the-go.

    Το Stand and Hub for iPad Pro περιλαμβάνει ένα d USB-C καλώδιο για σύνδεση με το tablet και λειτουργεί άριστα και με το νεότερο μοντέλο του iPad Air. Επίσης χάρη στον folding σχεδιασμό του οι χρήστες των MacBooks μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν.

    Πιο συγκεκριμένα έχουμε:

    • HDMI port supports 4K at 60Hz
    • USB-C PD port with up to 60W output
    • USB-A data port at up to 5 Gbps
    • SD and microSD card slots can be used simultaneously

    To νέο Satechi Aluminum Stand and Hub for iPad Pro είναι διαθέσιμο για αγορά απευθείας από την Satechi, προς $99. Η εταιρεία προσφέρει και μια έκπτωση 20% για το λανσάρισμα του μέχρι τις 6 Ιουνίου χρησιμοποιώντας τον κωδικό “IPADPRO” στο checkout.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.