17.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Samsung τώρα αντιγράφει και το εικονίδιο της Siri

    siri-list

    Πραγματικά ώρες ώρες απορούμε με το τι σκέφτονται εκεί στην Samsung. Πριν λίγες μέρες και προς έκπληξη αρκετών ο Κορεατικός κολοσσός κατάφερε και κατοχύρωσε μια πατέντα σχεδιασμού για ένα εικονίδιο το οποίο μοιάζει ακριβώς ταυτόσημο με το αντίστοιχο που χρησιμοποιεί η Apple για την ψηφιακή βοηθό της Siri.

    H Apple κατοχύρωσε το εικονίδιο πίσω το 2012 αλλά η ίδια η πατέντα για τον σχεδιασμό πηγαίνει ακόμη πιο πίσω και συγκεκριμένα το 2009 όταν και πρωτοεμφανίστηκε σαν εικονίδιο στα Macintosh LC.

    Σε όσους αρέσκονται στο παιχνίδι βρείτε τις διάφορες σας έχουμε τα δύο εικονίδια παρακάτω δίπλα δίπλα.

    Screen_Shot_2014-05-08_at_13

    Όπως μπορείτε να δείτε η μόνη διαφορά είναι οι ομόκεντροι κύκλοι που έχει το αρχικό εικονίδιο της Apple.

    Βέβαια η Apple μπορεί να κάνει μήνυση για μόνο ένα εικονίδιο αλλά ειλικρινά απορούμε με την έλλειψη φαντασίας της Samsung ακόμη και για ένα εικονίδιο καθώς και την πλέον αναγνωρισμένη ψύχωση της με την Apple!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles