16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Samsung και άλλοι προμηθευτές ασφαλίζουν παραγγελίες εξαρτημάτων για το 2ης γενιάς Apple Watch

    Apple-S1-image-002

    Σύμφωνα με το DigiTimes, που άλλοτε είναι αρκετά έγκυρο και άλλοτε όχι αναφέρει σήμερα πως οι προμηθευτές της Apple στην Ασία έχουν ξεκινήσει να δέχονται παραγγελίες για τα εξαρτήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο 2ης γενιάς Apple Watch.

    Η Samsung μαζί με άλλου κατασκευαστές έχουν ασφαλίσει ήδη τέτοιες παραγγελίες για το επερχόμενο νέο Apple Watch της εταιρείας που κάποιοι πιστεύουν πως μπορεί να είναι και 40% λεπτότερο σε σύγκριση με το τωρινό μοντέλο. Άλλες πάλι φήμες κάνουν λόγο για μια “S” αναβάθμιση με βελτιώσεις μόνο στο εσωτερικό της συσκευής με τον εξωτερικό σχεδιασμό να μένει αναλλοίωτος σε σχέση με το τωρινό μοντέλο της αγοράς.

    Τα νέα αυτά επίσης είναι σημαντικά γιατί αν επαληθευτούν τότε αυτό θα σημαίνει πως η Samsung θα συνεχίσει να κατασκευάζει Chips για τις wearable συσκευές της Apple.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles