19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Samsung διαγράφει το ποστ με τα κοροϊδευτικά σχόλια για την αφαίρεση του φορτιστή από την Apple τώρα που σχεδιάζει να κάνει το ίδιο

    Ο κόσμος δεν πήρε με καλό μάτι την ενέργεια της Apple να αφαιρέσει τον φορτιστή από τις συσκευασίες των iPhone 12 αν και πριν από την επιβεβαιώσει ήταν κάτι που όλοι περιμέναμε. Πολλοί Android smartphone κατασκευαστές δεν έχασαν χρόνο να εκμεταλλευτούν αυτή την δυσαρέσκεια κάποιων καταναλωτών και να τονίσουν πως οι δικές τους συσκευές έρχονται με ένα φορτιστή και μάλιστα να κάνουν ποστ κοροϊδευτικά προς την Apple. Τώρα η Samsung που ήταν από τους πρώτους που κοινοποίησαν κάτι τέτοιο κάνει βήματα πίσω και αφαιρεί αυτά τα ποστ.

    Όπως αναφέρει το HTT, το αντίστοιχο ποστ από την επίσημα σελίδα της Samsung έχει αφαιρεθεί (είναι αυτό που φαίνεται παρακάτω). Αρχικά είχε κοινοποιηθεί την πρώτη μέρα ανακοίνωσης των νέων iPhones. Έκτοτε όμως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως η Samsung σχεδιάζει να κάνει ακριβώς το ίδιο και να αφαιρέσει τον φορτιστή από την Galaxy S21 σειρά που κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στις 14 Ιανουαρίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.