19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Oculus δεν θα φέρει υποστήριξη σε Mac “μέχρι η Apple να κυκλοφορήσει ένα καλό υπολογιστή”

    dwfkhj9bwofrlgn6cgpy

    Ποιος θα είναι ο ρόλος της Apple στον χώρο της επαυξημένης και ψηφιακής πραγματικότητας είναι θέμα για συζήτηση πολύ μεγάλη και κάτι που απασχολεί αρκετούς από εμάς εδώ και καιρό. Μια μεγάλη εταιρεία στον χώρο του VR είχε να πει κάποια πράγματα σχετικά με την Apple.

    O λόγος για την γνωστή πλέον και μη εξαιρετέα Oculus και πιο συγκεκριμένα για τον ιδρυτή της Palmer Luckey που όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να δούμε την Oculus πλατφόρμα στα Mac η απάντηση του ήταν ιδιαίτερα πικρόχολη.

    “Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την Apple. Αν πότες κυκλοφορήσουν κάποιο καλό υπολογιστή θα το κάνουμε.” τόνισε χαρακτηριστικά. Ο όρος “καλό υπολογιστή” είχε να κάνει περισσότερο με τις αποδόσεις των γραφικών των Mac και κάτι που φυσικά είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Oculus.

    O Luckey εξήγησε πως η Apple δεν προσφέρει στα Mac καλές αποδόσεις γραφικών που θα μπορούσαν να συμβαδίσουν με τις απαιτήσεις του Oculus. Ούτε καν ένα Mac Pro με την AMD Fire Pro D700 κάρτα γραφικών είναι δυνατό να υποστηρίξει αυτή την πλατφόρμα.

    “Έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Apple δεν βάση σε υψηλή προτεραιότητα τις κάρτες γραφικών στα μηχανήματα της. Μπορείς να αγοράσεις ένα Mac Pro $6000 αλλά και πάλι και εξαιτίας της κάρτας γραφικών αυτό δεν θα είναι συμβατό με την πλατφόρμα μας. Αν δίνανε μεγαλύτερη βάση σε αυτές τις κάρτες όπως κάνανε στο παρελθόν τότε πραγματικά θα λατρεύαμε την ιδέα να φέρουμε το Oculus σε ένα Mac.” είπε χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της Oculus.

    Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles