16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Nintendo υπόσχεται να φέρει χαρακτήρες που αγαπάμε στις mobile συσκευές

    Mario_and_luigi-6-940x705

    Το πρώτο Smartphone παιχνίδι της Nintendo δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο περιμέναμε αλλά η εταιρεία υπόσχεται πως έχει μεγαλύτερα πλάνα για το 2016.

    Ο πρόεδρος της Nintendo Tatsumi Kimishima επιβεβαίωσε πως η εταιρεία προσανατολίζεται στο να φέρει χαρακτήρες που γνωρίζουμε και αγαπάμε ως mobile τίτλους αυτή την χρονιά.

    Όταν πέρυσι η εταιρεία ανακοίνωσε πως επιτέλους θα δημιουργούσε παιχνίδια για τις Android και iOS συσκευές όλοι εμείς οι fans είχαμε στο μυαλό μας τα Super Mario, The Legend of Zelda, Pokémon, καθώς και άλλους δημοφιλής τίτλους.

    Η εταιρεία βέβαια είχε άλλα σχέδια και έτσι τον Μάρτιο θα δούμε το Miitomo, που σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμέναμε τόσο από gameplay όσο και από υπόθεση. Είναι ουσιαστικά ένα περίεργο δωρεάν social παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

    Η εταιρεία είχε υποσχεθεί όμως πως θα φέρει και αγαπημένους χαρακτήρες και όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει αυτή της την υπόσχεση.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles