16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Nintendo δουλεύει πάνω σε μια mobile πλατφόρμα αλλά….

    nintendo-2

    Η βδομάδα που διανύουμε είναι μια πολύ ενδιαφέρον σχετικά με νέα για την εταιρεία και τα μελλοντικά της σχέδια για την mobile αγορά. Στην αρχή της εβδομάδας είχαμε μια αναφορά που έλεγε πως η εταιρεία δουλεύει πάνω σε μια σειρά “Mini Games” για mobile συσκευές. Ο ενθουσιασμός που δημιούργησε αυτή η φήμη ήταν μεγάλος στους απανταχού Gamers που εδώ και χρόνια ελπίζουν πως η Nintendo θα  κάνει ένα τέτοιο βήμα.

    Η εταιρεία όμως μερικές μέρες μετά έσπευσε να διαψεύσει αυτά τα σενάρια μέχρι και σήμερα που ανέφερε τεχνηέντως πως δουλεύει πάνω στην ιδέα μιας mobile πλατφόρμας…

    Συγκεκριμένα η The Wall Street Journal που βρέθηκε στην στρατηγική συνάντηση της εταιρείας αναφέρει:

    ” O Αναλυτής της Okasan Securities ρώτησε τον Mr Iwata, πρόεδρο της Nintendo, για να δώσει πληροφορίες για κάποιες νέες εφαρμογές για smart συσκευές και τα πλάνα της εταιρείας πάνω σε αυτό. Η απάντηση που πήρε ήταν πως η εταιρεία δεν περιμένει σε σύντομο διάστημα να ανεβάσει τα κέρδη της μέσα από μια τέτοια ενέργεια πάρα αυτά στόχος είναι η γεφύρωση με τους χρήστες και μετάδοση περισσότερων πληροφοριών για την Nintendo. Παραδέχτηκε επίσης πως οι χρήστες θα είναι δύσκολο να χρησιμοποιούν εφαρμογές της εταιρείας που ως στόχο μόνο θα έχουν το Marketing της.”

    Θολό το τοπίο λοιπόν αν και ο Iwata ανέφερε πως η έννοια της κονσόλας θα αποτελέσει το κέντρο της στρατηγικής της εταιρείας στο άμεσο μέλλον. Η Nintendo βέβαια με την τωρινή στρατηγική της στα οικονομικά αποτελέσματα του Δεκεμβρίου παρουσίασε απώλεις $15 εκατομμύριων και αναμένει να έχει περισσότερες στο τρίμηνο του Μαρτίου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles