19.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Netflix κάνει αύξηση τιμών για ακόμη μια φορά στους συνδρομητές της

    Η Netflix ανακοίνωσε νέο τιμολόγιο για τα πλάνα συνδρομών της και για ακόμη μια φορά είναι ακριβότερα από ότι προηγουμένως. Έτσι το βασικό πλάνο ξεκινάει στα $9.99 το μήνα με το premium πλάνο να αγγίζει πλέον τα $19.99.

    Έτσι λοιπόν έχουμε αύξηση $1 για το βασικό πλάνο που δίνει την δυνατότητα μόνο σε ένα χρήστη να βλέπει την φορά και με βασική ανάλυση στα 480p και όχι HD streaming. To Premium πλάνο τώρα είναι κατά $2 πιο ακριβό.

    Η Netflix αναφέρει πως το νέο τιμολόγιο θα ενεργοποιηθεί άμεσα σε όλα τα νέα μέλη και σιγά σιγά θα εφαρμοστεί και στα ήδη υπάρχον. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα λάβουν 30 μέρες πριν ένα ενημερωτικό email με τις αλλαγές αυτές και θα τους δοθεί η δυνατότητα να ακυρώσουν ή να αλλάξουν το πλάνο τους.

    Το βασικό πλάνο της Netflix λοιπόν είναι μακράν πιο ακριβό από το $4.99 του Apple TV+ και το Premium πλάνο είναι 4 φορές πιο ακριβό. Σίγουρα η Netflix έχει μια πολύ μεγαλύτερη βιβλιοθήκη περιεχομένου αλλά οι νέες αλλαγές την κάνουν πιο ακριβή από τις περισσότερες άλλες streaming υπηρεσίες.

    Κάποια ανακοίνωση αντίστοιχη για την Ευρώπη και άρα και για την Ελλάδα δεν έχουμε μέχρι στιγμή και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν την αύξηση τιμών θα δουν σύντομα και οι Έλληνες συνδρομητές της υπηρεσίας.

    Για ότι νεότερο θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.