23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Microsoft συνεχίζει την διαφημιστική καμπάνια της κατά της Apple σε νέο iPad Pro vs Surface Pro βίντεο

    Τους προηγούμενους μήνες η Microsoft ξεκίνησε μια επιθετική καμπάνια κατά των Macs της Apple. Χθες το νέο διαφημιστικό σποτ της Microsoft τα βάζει με τα iPad Pro παρουσιάζοντας το Surface Pro 7 ως μια καλύτερη επιλογή.

    Από την μια λοιπόν έχουμε την “Still a Better Choice” καμπάνια ενώ με την ίδια συνταγή η Intel παρουσίασε την νεότερη “Go PC” καμπάνια της φτάνοντας στο σημείο να προσλάβει και τον ηθoποιό “I’m Mac” για αυτό τον σκοπό.

    Και οι δύο καμπάνιες στερούνται φυσικά φαντασίας και έχουν ως μόνο στόχο την Apple και τις συσκευές της. Την ίδια βέβαια στιγμή ο νέος Intel CEO Pat Gelsinger αποκαλεί αυτές της καμπάνιες “ανταγωνιστική διασκέδαση” και παράλληλα ελπίζει πως θα κερδίσει πάλι την Apple ως πελάτη στον τομέα των επεξεργαστών….

    Δείτε το νεότερο διαφημιστικό παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.