18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η macOS Big Sur 11.0.1 beta έχει αναφορές για 3 ακυκλοφόρητα Macs

    Η Apple χθες κυκλοφόρησε την πρώτη developer beta της macOS Big Sur 11.0.1 έκδοσης παρά το γεγονός πως το macOS 11 Big Sur δεν έχει γίνει ακόμη διαθέσιμο στο ευρύ κοινό. Η νέα αυτή beta εστιάζει σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στο παρασκήνιο ενώ όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο φέρνει και μια σειρά από νέα wallpapers. Πέρα όμως από αυτά υπάρχουν και αναφορές για 3 Macs τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη.

    Από την διαδρομή /System/Library στο macOS, η Apple έχει μια σειρά από bundle αρχεία για την αναγνώριση διαφορετικών Mac μοντέλων. Για παράδειγμα υπάρχουν αρχεία που αφορούν το 16-ιντσών MacBook Pro, το 2020 13-ιντσών MacBook Pro, και το 2020 27-ιντσών iMac. Να θυμίσουμε πως από αυτά τα αρχεία είχαμε το 2019 και την πρώτη ένδειξη επίσημα της έλευσης του 16 ιντσών MacBook Pro.

    Στην νέα λοιπόν αυτή beta βλέπουμε ως νέες εγγραφές τις:

    • MacHardwareTypes-2020f.bundle
    • MacHardwareTypes-2020g.bundle
    • MacHardwareTypes-2020h.bundle

    Τα αρχεία αυτά τα αποκάλυψε πρώτος ο HarckerTech στο Twitter.

    Δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα 3 νέα μοντέλα Macs αλλά σίγουρα είναι ακόμη μια ένδειξη νέου hardware από την Apple την στιγμή μάλιστα που φημολογείται ένα νέο event τον Νοέμβριο και επίσης αναμένουμε και την έλευση του πρώτου Mac με ένα ARM επεξεργαστή σχεδιασμού της Apple.

    Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να πραγματοποιεί αυτό το νέο event στις 17 Νοεμβρίου.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.