23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η LG παρουσίασε την 4K UltraFine OLED Pro οθόνη και η Dell την 40-ιντσών 5K2K ultrawide με Thunderbolt 3

    Η LG μεγαλώνει την γκάμα με τα UltraFine montitors της και έτσι στο φετινό CES παρουσίασε το νέα UltraFine OLED Pro. Η οθόνη έρχεται στις 31.5 ίντσες και έχει ανάλυση 4K. Ουσιαστικά έχουμε την πρώτη μεταφορά της OLED τεχνολογίας σε μια οθόνη.

    Η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμη πολλές πληροφορίες για αυτή αλλά το promoting βίντεο που κοινοποίησε μας δίνει μια ιδέα. Όπως αναφέρει το Engadget η UltraFine OLED Pro οθόνη θα έχει μια USB-C θύρα, τρείς USB-A θύρες, 2 Display θύρες και μια HDMI.

    Το βίντεο από την LG αναφέρει πως η οθόνη είναι 99% DCI-P3 και έχει ακρίβεια Adobe RBG στον χρωματισμό.

    Δυστυχώς δεν ανακοινώθηκε η τιμή της ή το πότε θα γίνει διαθέσιμη.

    Το μεγάλο ερωτηματικό που αφήνει αυτή η πρώτη OLED οθόνη είναι το κλασσικό για φαινόμενα burn-in ειδικά μιας και αυτή την φορά έχουμε μια οθόνη υπολογιστή που σίγουρα θα εμφανίζει ορισμένα στοιχεία για πολύ ώρα.

    Η Dell παρουσίασε την νέα 40-ιντσών curved οθόνη με Thunderbolt 3

    Στο CES 2021 η Dell ξεχώρισε και βραβεύτηκε για την νέα UltraShartp 40 Curved WUHD οθόνη της. Αυτή είναι η πρώτη στον κόσμο 40 ιντσών 5K2K οθόνη.

    Η ανάλυση της είναι στα 5120×2160 και στα 140ppi.

    Για τους Mac χρήστες αυτή η οθόνη ξεχωρίζει εξαιτίας και της Thuderbolt 3 υποστήριξης που έχει. Υποστηρίζει επιπλέον 90W φόρτισης, HDMI συνδεσμολογία, Ethernet θύρα και USB-C και USB-A θύρες στο πίσω μέρος.

    Η οθόνη αυτή θα γίνει διαθέσιμη από τις 28 Ιανουαρίου του 2021 με τιμή εκκίνησης τα $2,099.99

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.