22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η KGI εκτιμά προ-παραγγελίες 2.3 εκατ. Apple Watch

    apple_watch_white_clock_calendar_hero

    Σε μια νέα αναφορά του αναλυτή Ming-Chi Kuo της έγκυρης εταιρείας αναλύσεων KGI, γίνεται εκτίμηση για τις προ-παραγγελίες Apple Watch στα 2.3 εκατ. τεμάχια μέχρι τον Μάιο. Η αναφορά αυτή είναι συμβατή με μια άλλη που είδε το φως της δημοσιότητας και έκανε λόγο για 1 εκατ. τεμάχια προ-παραγγελίες την 1η μέρα…..

    Αναλύοντας περαιτέρω τα αποτελέσματα, ο Kuo εκτιμά ότι το Sport μοντέλο θα κάνει πωλήσεις στο 85% , ενώ το Apple Watch μοντέλο θα κάνει γύρω στο 14% με το υπόλοιπο 1% να έρχεται από το Edition Μοντέλο.Ο Kuo μας δίνει επιπλέον πληροφορίες κι όσον αφορά την παραγωγή του Apple Watch. Κάποια θέματα λοιπόν που υπάρχουν στην παραγωγή αφορούν τον μηχανισμό δόνησης της συσκευής καθώς και στην οθόνη AMOLED που κατασκευάζει η LG για λογαριασμό της Apple, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της παραγωγής.

    Ο Kuo συνεχίζει, λέγοντας ότι η Apple στοχεύει σε μια παραγωγή 2~3 εκατ. τεμάχια το μήνα χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στην παραγωγή. Μέχρι σήμερα η παραγωγή iphones κυμαίνεται στα 50-60 εκατ. τεμάχια κάθε τρίμηνο άρα βάση αυτών των υπολογισμών περίπου το 1/10 των κατόχων iPhone έχουν προ παραγγείλει Apple Watch.

    Αν και 2.3 εκατ. τμχ. προ παραγγελιών υπερβαίνουν όλα τα άλλα smartwatches, ο Kuo συστήνει ότι είναι νωρίς να πει κανείς αν το Applw Watch θα κάνει επιτυχημένες πωλήσεις. Άλλωστε πάντα το πρώτο διάστημα οι αγορές γίνονται από τους hardcore fans της Apple και δεν είναι απαραιτήτως ενδεικτικές για την συνέχεια.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles