18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η iSystem εξουσιοδοτημένο κέντρο service για τις συσκευές iPhone

    Screen Shot 2014-08-14 at 2.48.32 PM

    Από τον Αύγουστο του 2014 το service των κινητών συσκευών iPhone θα μπορεί πλέον να πραγματοποιείται όχι μόνο από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας αλλά και από τους εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών της Apple.

    Η iSystem, ως Apple Premium Service Provider, αναλαμβάνει το επίσημο service των συσκευών iPhone και δίνει τη δυνατότητα επισκεύης ή αντικατάστασης. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά της iSystem στο Χαλάνδρι ή στo εμπορικό κέντρο Smart Park στα Σπάτα για εγγυημένη και αξιόπιστη επισκευή iPhone service από πιστοποιημένους τεχνικούς.

    Εκτός από το service των συσκευών η iSystem αναλαμβάνει την ενημέρωση του iPhone σας, την δημιουργία Apple ID, τη μεταφορά περιεχομένου και το συγχρονισμό μεταξύ συσκευών αλλά και τη δημιουργία εφεδρικών αντίγραφων των δεδομένων και επαναφορά του iPhone σας.

    Γιατί να επιλέξω έναν Apple Premium Service Provider;

    Οι Apple Premium Service Providers έχουν αναγνωριστεί από την Apple για το εξαιρετικό service που προσφέρουν, κατόπιν αξιολόγησης από την ίδια την Αpple στους τομείς Customer Satisfaction, Service Excellence, Repair Quality, Repair Time και Professionalism και αφορά επιβράβευση για την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών που προσφέρουν.

    Πληρώντας τα υψηλότερα στάνταρτ εξυπηρέτησης πελατών και διαθέτωντας καταρτισμένους τεχνικούς, πιστοποιημένους από την Apple, οι Premium Service Providers παρέχουν εγγυημένη επισκευή της συσκευής σας με αυθεντικά εξαρτήματα της Apple και με εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles