25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η iPhone XS Smart Battery θήκη είναι συμβατή “εν μέρη” και για το iPhone X

    Η Apple προχθές παρουσίασε τις νέες Smart Battery θήκες της για τα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR. Οι iPhone X χρήστες όμως έμειναν με την απορία για το αν η iPhone XS θήκη αυτή θα λειτουργεί και στην συσκευή τους.

    Σήμερα έχουμε την απάντηση.

    Στην σελίδα του προϊόντος για την iPhone XS Smart Battery θήκη η Apple τονίζει πως η συμβατότητα της είναι για το XS και δεν αναφέρει καθόλου το iPhone X.

    Ο Rene Ritchie του iMore στο Twitter σήμερα ανέφερε τα αποτελέσματα του δοκιμάζοντας την νέα αυτή θήκη σε ένα iPhone X.

    Η θήκη λοιπόν αυτή μπαίνει στο iPhone X αλλά το iOS αυτόματα αναφέρει μια ειδοποίηση πως “this accessory is not supported by this device”.

    Ο Ritchie ανέφερε πως κάποιος αν αγνοήσει αυτό το μήνυμα και προχωρήσει η θήκη φορτίζει και λειτουργεί κανονικά. Αν δεν γίνει με την πρώτη τότε ο χρήστης πρέπει να κάνει ένα reboot την συσκευή του.

    Αυτό βέβαια που τονίζει ο ίδιος είναι πως οι τρύπες στο κάτω μέρος για το ηχείο και το μικρόφωνο δεν είναι εναρμονισμένες.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles