Sunday, May 19, 2024

Η iPhone 14 Pro ευρεία κάμερα φημολογείται ότι διαθέτει 21% μεγαλύτερο αισθητήρα για εικόνες 48 Megapixel

Το iPhone 14 Pro μπορεί να προσφέρει πιο λεπτομερείς εικόνες χάρη σε έναν σημαντικά μεγαλύτερο αισθητήρα και μικρότερα εικονοστοιχεία, σύμφωνα με μη επαληθευμένες τεχνικές πληροφορίες που κοινοποιούνται στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

Μια πρόσφατη ανάρτηση από το λογαριασμό “Fishing 8” στο Weibo ανέφερε μεγάλο αριθμό τεχνικών προδιαγραφών της κάμερας του iPhone 14 Pro. Σύμφωνα με ένα πλήθος φημών σχετικά με την ευρεία κάμερα του iPhone 14 Pro από τον περασμένο χρόνο, η ανάρτηση ισχυρίζεται ότι το iPhone 14 Pro θα διαθέτει κάμερα 48MP.

Ως αποτέλεσμα του αυξημένου αριθμού megapixels, τα εικονοστοιχεία ευρείας κάμερας του iPhone 14 Pro θα είναι μικρότερα, μετρώντας σε 1.22μm. Πρόκειται για μείωση κατά 0,68μm σε σύγκριση με τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max.

Ο αισθητήρας πιστεύεται ότι είναι της Sony, όπως αυτός του iPhone 13 Pro . Παρά την αλλαγή στο μέγεθος των pixel, το iPhone 14 Pro θα διαθέτει, σύμφωνα με ισχυρισμούς, το ίδιο σύστημα Αυτόματης Εστίασης Διπλού Pixel (DPAF), το οποίο διατίθεται στην αγορά από την Apple ως “Focus Pixels”.

Συνολικά, οι πληροφορίες δείχνουν ότι το iPhone 14 Pro θα προσφέρει μεγαλύτερες εικόνες υψηλότερης ανάλυσης με περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά με κίνδυνο φτωχότερης απόδοσης χαμηλού φωτισμού και εικόνων που είναι πιο ευαίσθητες στο θόρυβο. Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι πιστεύει ότι η ποιότητα της κάμερας των μοντέλων iPhone 14 Pro θα “ανεβάσει τη φωτογραφία της κάμερας του κινητού τηλεφώνου σε ένα νέο επίπεδο”.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.