20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η iOS 15 φέρνει νέα Home Screen widgets για τα Find My, Επαφές, Ύπνο, κ.α

    Η Apple σήμερα και επίσημα παρουσίασε την iOS 15 έκδοση με μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά τους iPhone χρήστες. Η αναβάθμιση αυτή φέρνει επίσης και νέα widgets για την κεντρική οθόνη.

    Πέρα λοιπόν από τα widgets που έρχονται στην κεντρική οθόνη με το iPadOS 15 η Apple έφερε και νέα widgets γενικότερα για τις εφαρμογές της.

    Η λίστα έχει ως εξής:

    • Find My widget – Βρείτε γρήγορα τους φίλους σας ή προσωπικά αντικείμενα απευθείας από την κεντρική οθόνη
    • Contacts widget – Μείνετε συνδεμένοι με την οικογένεια σας και τους φίλους από την κεντρική οθόνη. Μπορείτε να τους καλέσετε, να στείλετε μήνυμα, Mail ή να χρησιμοποιήσετε το FindMy. Με το Family Sharting μπορείτε να κάνετε περισσότερες ενέργειες όπως το να εγκρίνεται πληρωμές όλα από την άνεση του widget αυτού
    • Game Center widgets – Το Continue Playing widget παρουσιάζει τα πρόσφατα παιχνίδια του Game Center για όλες σας τις συσκευές. Το Friends Are Playing widget σας επιτρέπει να ανακαλύψετε παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι σας και να παίξετε μαζί τους
    • App Store widget – Δείτε τις νεότερες ιστορίες συλλογές και άλλα
    • Sleep widget – Δείτε τα δεδομένα για τον κύκλο του ύπνου σας
    • Mail widget – Δείτε τα νεότερα email σας από όλα τα mailboxes

    Πέρα από τα νέα widgets όταν κάνετε αναβάθμιση το iPhone η Apple αναφέρει πως θα δείτε μια default διάταξη με widgets από εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά οργανωμένη με Smart Stacks ενώ παράλληλα υπάρχουν και νέες έξυπνες widget προτάσεις για εσάς.

    Suggested widgets for apps you already use can automatically appear in your Smart Stack at the right time based on your past activity. An option lets you add the widget to your stack so it’s always there when you need it.

    Τέλος μπορείτε εύκολα να οργανώσετε τα widgets σας σε Smart Stacks από την ίδια την κεντρική οθόνη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.