20.6 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η iOS 14 φέρνει το picture-in-picture χαρακτηριστικό στο iPhone

    Την Δευτέρα η Apple ανακοίνωσε την iOS 14 και βέβαια είχαμε την παρουσίαση μιας σειράς νέων χαρακτηριστικών. Μέσα σε αυτά έχουμε και ένα που εδώ και καιρό οι χρήστες αναζητούσαν και που ακούει στο όνομα picture-in-picture.

    Το χαρακτηριστικό αυτό κάνει αυτό ακριβώς που περιγράφει ο τίτλος του – προσφέρει ένα μικρό παράθυρο όπου έχουμε αναπαραγωγή οποιουδήποτε βίντεο βλέπει εκείνη την στιγμή ο χρήστης. Στην παρουσίαση της Apple ο Craig Federighi άγγιξε το Smart Stack ( ένα νέο widget στην iOS 14) και έκανε εκκίνηση της Apple TV+ υπηρεσίας με ένα βίντεο. Αυτό έγινε αναπαραγωγή σε πλήρη οθόνη με τον Federighi να κάνει κύλιση από κάτω προς τα πάνω για να πάει στην κεντρική οθόνη και το βίντεο αυτόματα απέκτησε ένα δικό του παράθυρο όπου συνεχίστηκε η αναπαραγωγή του. Το παράθυρο αυτό αναπαραγωγής βίντεο μπορεί να κινηθεί και οπουδήποτε αλλού στην οθόνη.

    Οι χρήστες μπορούν εύκολα να επαναφέρουν το βίντεο σε πλήρη οθόνη αν το θέλουν.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.